Skarrudsetra

Velkommen til Skarrudsetra ved foten av Killingtjern på Vikerfjell!

Historien om Skarrudsetra:

I 2006 kom ideen som skulle bli Skarrudsetra slik vi kjenner den i dag og i 2016 startet prosessen for fullt. 10. juli 2017 begynte byggingen av setra for fullt og da Vikerfjell Naturreservat åpnet én måned senere stod allerede store deler av bygget- og hele terassen ferdig!

Med iherdig bygging gjennom hele høsten 2017 stod Skarrudsetra klar til åpning 17. februar 2018, og siden åpningen har Skarrudsetra blitt ett populært turistmål på Vikerfjell!

Skarrudsetra består av en café med alle rettigheter. Med sitteplasser til 50 personer inne foran peisen og 100 personer ute på den digre terrassen vår. På en god dag har terrassen sol på seg så godt som hele dagen. Inne på setra finner du også en liten butikk med diverse artikler til både hytta og turen!

Nyt en iskald Solo i solveggen, bestill deg en pizza eller hva med en rykende fersk kanelbolle etterfulgt av en kakao med krem?

Skarrudsetra er det perfekte utgangspunktet for turen med skiløypa rett ut fra terrassen til setra. Likevel, om du kun ønsker en avslappende dag på fjellet- så er Skarrudsetra et godt alternativ!

Skarrudsetra holder åpent jevnt og trutt hele året, med høysesong vinterhalvåret!

Du finner mere info, oppdateringer og arrangementer på vår facebookside her!

Besøksadresse:

Killingtjernveien 06

3516 Hønefoss