Site Overlay

Skarrudsetra

Historien

Lenge hadde vi drømt om å åpne et serveringssted på Vikerfjell, og endelig har denne drømmen blitt til virkelighet.
 
I 2006 kom ideen som skulle bli Skarrudsetra slik vi kjenner den i dag. I 2016 startet prosessen for fullt, og 10. juli 2017 begynte byggingen av setra. En måned senere åpnet Vikerfjell Naturreservat. Da var store deler av bygget, og hele terrassen ferdig.
 
Med iherdig bygging gjennom hele høsten 2017 stod Skarrudsetra klar til åpning 17. februar 2018, og siden åpningen har Skarrudsetra vært en stor suksess.
 
Skarrudsetra består av en cafe med alle rettigheter, med sitteplasser til 50 personer inne foran peisen og 100 personer ute på den 120 kvadratmeter store terrassen. På en god dag har terrassen sol på seg så godt som hele dagen. Vi har også en liten butikk med diverse artikler til hytta og turen. 
 
Nyt en iskald solo i solveggen, bestill deg en pizza eller hva med en rykende fersk kanelbolle og en kakao med krem? Skarrudsetra er det perfekte utgangspunktet for turen, men for deg som ønsker en avslappende dag på fjellet er Skarrudsetra også et godt alternativ! For flere åpningstider og arangementer sjekk ut vår facebook side!
 
Vi gleder oss til å se deg!

Du finner vår facebookside her!